keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Treeniä

Moikka!
Kirjoitustaukoa on nyt taas jonkinverran tullut, mutta nyt yritetään saada enemmän kirjoiteltua!
Kisakatselmus meillä oli 2.3. suoritus siellä oli ok, mutta viellä oli paljon parannettavaa. Tuomarilta saimme hyviä vinkkejä, että ohjelmastamme tulisi varmempi ja siistimpi.
   Kisakatselmuksen jälkeen jatkoimme ahkeraa treenailua salilla ja pidimme myös ohjelmaleirin. Leirin pidimme koulun salissa ja kuntokeskuksen peilisalissa. Leiri oli kestoltaan lauantai aamusta sunnuntai iltapäivään.

Lauantai: Saavuimme noin klo. 12 valmentajallemme Marjaanalle missä yövyimme. Tavaraa meillä olikin sitten sen verran kuin olisimme tulleet viikoksi! :D Ensimmäisenä siis majoittauduimme ja valtasimmekin yläkerran tasanteen ilmapatjoillamme. Kun patjat saatiin täytettyä menimme alas, jossa jokainen kerroimme oman tavoitteen viikonlopulle, illalla voitiin sitten miettiä miten itse pärjäsi.
   Ensimmäiset treeni alkoivat yhden jälkeen, jotka pidimme kuntokeskuksen peilisalissa. Aloimme hiomaan ohjelmaa osissa, jotka aina yksi  kerrallaan hiottiin hyvännäköiseksi ja siistiksi. Heti ensimmäisen tunnin jälkeen vuorossa oli lounas jonka nautimme keilahallilla. Ruoan jälkeen olikin ilta seitsemään asti treenausta koululla, jossa taas hioimme ohjelman osia. Tänä aikana saimme hiottua kaikki ohjelman osat loppuun ja taidettiin siinä jokunen kokonainenkin mennä. :)
   Viimeisien treenien jälkeen palasimme Marjaanalle ja söimme iltapalan. Iltapalan jälkeen kaikki kävivät suihkussa ja katsoimme tv:tä. Ohjelman valinnassa oli kuitenkin pieniä ongelmia, kun osa tytöistä halusi katsoa Ring-kauhuleffaa ja osa jotain vähemmän pelottavaa. :D

Sunnuntai: Sunnuntai aamuna oltiin pirteitä tai sitten vähän vähemmän pirteitä, mutta päivän ensimmäiset treeni alkoivat jo 8.30, jota ennen syötiin aamupala ja pakattiin tavarat. Heti aamusta aloimme jo menemään kokonaisia ja käytiin viellä läpi edellisen päivän muutokset. Ensimmäisen treenin jälkeen söimme lounaan ja kävelimme koululle. Koululla pidimme loppupäivän treenit, jossa päästiin matolle tekemään kokonaisia kokonaisten perään. Varsinaisen leirin jälkeen pidimme viellä Sun Lahti-treenit ja leiri päättyi 15.30. Leirimme oli onnistunut ja hyödyllinen!

Sunnuntaina meillä on ensimmäiset kisat hyvinkäällä ja sitä ennen ollaankin treenattu ahkerasti vaikka porukkaa on ollutkin kipeänä. Ohjelma on mennyt huimasti eteenpäin ja toivottavasti se näkyy myös matolla! :) Sunnuntaina nähdään, tsemppiä kaikille! :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti