tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hyvinkää ja Kotka

Hyvinkää:
Kisakausi avattiin tällä kertaa Hyvinkäällä. Coco lähti kisoihin hyvällä fiiliksellä ja kovalla tsempillä.
Kisoihin lähdettiin sunnuntai aamuna klo. 8.30 ja ajoimme kisapaikalle kahdella autolla.
   Kun päästiin hyvinkäälle etsittiin ekana pukkari ja sitten kokeiltiin paria meikkiä. Meikit saatiin valittua ja sen jälkeen aloitettiinkin lämppä harkkasuoritusta varten. Harkka meni hyvin, mutta viellä oli tutinooita tasapainoissa ja muutenkin epävarmuutta. Päivän tavoitteeksemme otimme saada siis ne pois. Ilmeetkin harkassa puuttuivat ja harjoitukseksi otimme kaikki oman Glee-hymyn, joka tuli näyttää myös suorituksessa. (Glee on siis tv-sarja, josta musiikkimme on! :) )

Seuraavana olikin vuorossa hiustenlaitto ja meikkaus. Siihen sitten tarvittiinkin vähän enemmän aikaa kun kaikkien hiukset krepattiin ponnari osasta. Kampauksemme siis ei ollut perusnuttura vaan aivan omalaatuinen "luomus"! :D
Sitä mukaa, kun omat hiukset ja meikki oli kunnossa, menimme syömään, jonka jälkeen istuttiin vähän aikaa katsomossa. Aika kuluikin nopeasti, sillä kohta oltiinkiin jo kisapuvut päällä menossa lämppäämään. Kaikkia alkoi suorituksen lähestyessä jo vähän jännittää mja kohta olikin jo se hetki, kun meidät kuulutettiin matolle. Suoritus oli jo aamua paljon varmempi ja parempi ja kaikki olivat tyytyväisiä omiin suorituksiinsa. Kun pisteet kuulutettiin kuulimme pisteiksimme TV 2,63   AV 2.0   EXE 5,10 YHT. 9,73.Pisteisiin olimme pettyneitä ja seuraavalla viikolla pyrimmekin saamaan suoritus pisteistä enemmän.

Kotka:
Tällä viikolla kisat olivat kotkassa. Autot starttasivat vasta 8.30, sillä annoimme minuutin harkka-aikamme seuran toiselle joukkueelle. Perillä oltiin siis kymmenen jälkeen. Mentiinkin sitten heti laittamaan katsomoon hiukset ja meikit. Näiden jälkeen meillä olikin sitten hyvin aikaa syödä ja vaan olla olimme nimittäin vasta suoritusvuorolla 29. Tyttöjen kanssa katsottiin keskenään samalla viikolla ohjelmaan tehdyt muutokset. Kun kello oli 12.45 aloitimme kisalämpän. Lämppäputki meni tosi nopeasti ja kohta oltiin taas odottamassa omaa vuoroamme. 
Jännitystä oli tavallista enemmän, kun harkkakierrosta ei ollut ja ei oikein tienyt millainen fiilis tänään on. Suorituksen jälkeen kaikilla oli ihan hyvät fiilikset, ei ehkä kuitenkaan niin hyvät kuin edellisellä viikolla. Pisteemme olivatkin huonommat kuin edellisellä viikolla: TV 2,16 AV 1,40 EXE 4,95 YHT. 8,51. 
Pisteisiin ei todellakaan oltu tyytyväisiä ja tällä viikolla olemmekin taas ottaneet kunnon tsempin kohti viikonlopun mäntsälän kisoja! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti