sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mäntsälän kisat

Eilen oltiin kauden vikoissa kisoissa mäntsälässä!
Aamulla lähdettiin jo 7.15, kun meillä oli harkkakierros jo 8.48. Heti siis perille päästyämme menimme tekemään pikalämpän ja sitte olikin jo meidän vuoro. Harkka meni ihan hyvin, viellä oli kuitenkin kaikilla omat virheet parannettavana.

Mentiin katsomoon katsomaan muiden ohjelmia ja sitten alettiin laittamaan hiuksia ja meikkiä. Katsomossa otettiin myös kuvia.      

                                                         

Kun hiukset ja meikit oli saatu laitettu niin lähdettiin syömään Rossoon. Siellä seuramme saikin täysin uuden nimen Vint-Gym :D. Varauksessa seuran nimi oltiin ilmeisesti kuultu väärin, mutta saatiin kuitenkin asia selvitetyksi.


Ruoan jälkeen lähdettiin kävelemään takaisin kisapaikalle. Matkalla oli tivoli ja osa tytöistä innostuikin siitä niin paljon, että menivätkin sinne. Eikä tietenkään yksi laite riittänyt vaan tytöt otti kuudensarjan lipun! :D Kaikki eivät kuitenkaan jääneet huvittelemaan vaan lähtivät kisapaikalle katsomaan kisoja.





 Kun kaikki tytöt saatiin paikalle katsottiin muiden joukkueiden ohjelmia. Klo 14.45 aloitettin kisalämppä. Lämppäputkessa katsottiin vielä ohjelman osia ja tehtiin omia harkkasuorituksen virheitä. Lämppä menikin tosi nopeasti ja kohta oltiinkin jo keskittymis tilassa.

Kohta olikin jo se aika, kun meidät kuulutettiin matolle. Tunnelma oli kaikilla jännittynyt. Suoritus oli hyvä pikkuvirheitä lukuun ottamatta. Suorituksen jälkeen mentiin ottamaan ulos kuvia. Valitettavasti ei ole kuvaa, jossa olisimme kaikki, mutta tässä saaduista kuvista muutama. :)



Pisteet olivat 9,15 joihin oltiin tyytyväisiä näin viime kerran parannukseen nähden. ;) :D
Onnea finaaliin päässeille joukkueille ja mitalisteille! :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti